Гълъб Донев бесен: Политиците ни въвличат в предизборна игра! А ние управляваме заради тях

гълъб донев

“В епицентъра на предизборната кампания сме. Всеки един от нас го изпитва в собствената си област на действие и отговорности, които има. Налага ни се ежедневно да поправяме изкривени интерпретации за решенията на служебното правителство”. С тези думи се обърна към министрите си в началото на днешното правителствено заседание премиерът Гълъб Донев.

“12 дни преди 2 април ние може да заявим ясно пред обществото, че сме готови за изборите. Готови ли са обаче участниците в изборите за отговорностите, които предстоят след 2 април? Сега изглежда лесно – всеки политически играч атакува служебното правителство от покрива на своята къща от карти, предава Лупа. Волно или неволно ни въвличат в предизборната игра. За съжаление, често с небивалици и лъжи“, подчерта той.

”Ние сме служебна власт. Как ни наричат е без значение – техническо, временно или назначено правителство. Друго е важно и ще го припомня, защото често удобно се забравя – в последните месеци държавата се управлява от служебно правителство заради неспособността на 48-ото НС да създаде редовна власт.

Това е причината да ни предстоят поредни парламентарни избори. Очакванията на всички ни са политическите сметки да включват и мисъл за следизборните дни, когато избраниците от 49-ото НС ще вземат решения за общото ни бъдеще в България”, каза още Донев.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ