Татяна се разплака, Джизъса я направи на нищо пред цяла България в „Сървайвър“

татяна

Сълзи на обида бликнаха от очите на фолкпевицата Татяна, след като футболистът и неин пръв приятел Благой Георгиев й се развика в „Сървайвър“.

„Казах ти, концентрирай се! Мисли за играта!“, кресна й Джизъса, след като тя пропусна едно препятствие в решителната битка за племенен имунитет и загуби важна точка за отбора си „Червени“, пише show.blitz.bg.

Противниковият тим „Сини“ се възползва от грешката й, изравни резултата, а впоследствие спечели изпитанието.

Драмата между Благо и Татяна насочи вниманието към силната им, непробиваема коалиция. Отскоро всички са възмутени, че футболистът пази фолкзвездата от изгонване. Шампионката по кану Станилия отсече, че Джизъса е опънал „чадър“ над дългогодишната си приятелка, въпреки че тя не е силен играч.

Инфлуенсърката Мария пък описа Татяна като „детегледачка на големи момчета“, защото пере бельото и дрехите на мъжете в риалитито. Певецът Тино се оказа на същото мнение. Все още обаче не е ясно дали тримата ще оформят контра-коалиция срещу тази на Джизъса, в която, освен Татяна, влизат моделът Иван и ММА боецът Георги.

Самият Тино беше номиниран за изгонване от червените заедно със съплеменничката си, мениджърката Елина. Двамата се изправиха в дуел един срещу друг. Певецът успя да победи в играта за баланс и концентрация, и запази мястото си, а Елина напусна риалитито завинаги.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ