Шофьорите вият от ужас! Шишков обяви: Тол таксите ще бъдат увеличени. Цената ще се определя от…

иван шишков

Тол таксите ще бъдат увеличени, защото увеличението бе отложено от края на 2022 г. Цената им ще се определя и от километрите, които преминават превозвачите. Това заяви регионалният министър Иван Шишков, който е на инспекция в последния участък до ГКПП „Калотина”, предава НОВА.

За Великден разчитаме да имаме 6,5 км. от АМ „Европа” и 7,5 км на частта от магистралата Ботевград-Мездра. Започваме да укрепваме свлачището на АМ „Струма”, за да може за няколко месеца да бъде пуснато поетапно двете ленти движението пред тунел „Железница”. Очаква се цялата магистрала да бъде готова до края на месец май, каза строителният министър.

Идеята за автомагистрала „Европа” е да започне строителството на последния етап. Очевидно, няма да бъде завършена до края на годината, надяваме се в рамките на следващата година да бъде завършена”, каза Шишков. По думите му, очакват да не бъдат загубени европейски средства.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ