Благоевград на крака пред Борисов! Новаков каза тежката истина: Залогът е България и как ще я оставим

борисов

При актива от Благоевград е днес експремиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. 1500 души го посрещнаха на крака в най-голямата зала на града.

Събитието бе открито със слово от областния координатор и евродепутат на ГЕРБ Андрей Новаков. „Уважаеми господин Борисов, благодарим ви, че за пореден път сте с нас. Аз и цялата областна Структура, тези 1500 тук, благодарим, че сте с нас, заяви той. Новаков благодари и на мюсюлманите, които в първия ден на свещения месец Рамазан присъстват на срещата с лидера на партията.

Той показа видео, посветено на „10-те разлики между управлението на ГЕРБ и Четворната коалиция“. „Сега разбирате какъв е залогът. Залогът е България и това каква ще я оставим ние на нашите деца. Сега път назад няма. Пред нас е България и от нас зависи да убедим колкото се може повече хора. Направиш ли правилния избор, това ще бъде стабилен и гарантиран успех“, заяви Новаков.

Той покани на сцената кандидатите от листата на ГЕРБ в Благоевград и „капитана на екипажа в област Благоевград Росен Желязков“.

Думата взе Росен Желязков и заяви: „Уважаеми приятели, искам отново да ви поздравя и да ви благодаря, че сте тук. Благодаря ви, господин Борисов, че сте с нас. Защото вашата енергия е нашата обща синергия. С нея ние ще бъдем победителите на тези избори“.

Той припомни най-големите провали на управлението на кабинета „Петков“ в икономиката и енергетиката, в земеделието.

„С лидер Бойко Борисов, трикратен министър- председател, ние уверено вървим към изборите на 2 април и ще бъдем победители“, заяви Росен Желязков.

На сцената, приветстван с мощни аплодисменти и викове: „Бойко!“ излезе лидерът на партията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ