Борисов заговори за пълни с трупове морги, предупреди ДеБъ за голям ужас: След изборите ще стане това

борисов

Искам да питам опонентите, техните поддръжници: защо допуснаха от всеки литър гориво да ви взимат лев от джоба. Тук става въпрос за милиарди, взети от вашите джобове.

Обраха ли ви – обраха ви. Дори обвиниха младежите от ГЕРБ, че са вдигнали горивата. Кой допусна веригите да ви ограбват в момента, 70 ст. изкупуват хляба, на 1.50 лв. го продават. Допускат това безчинство 2 години. Това заяви пред симпатизанти на ГЕРБ в Благоевград лидерът на партията Бойко Борисов.

„Само днес сутринта бяха производителите на мебели в централата. Пищят кански, след тях бяха земеделците. Един доволен няма. И всички искат пари. При този бюджет и при този дефицит шанс няма“, отсече той.

„И сега някой си мисли, че след 2 април, защото са 7 партии и 77 движения, за да изкарат колкото нас. И си мислят, че от 2 април си мием очите, сънят свършва и започва всичко отначало. Няма как. Дефицитът отиде някъде.

Висока инфлация, висок дефицит – няма еврозона. Всеки ден моргите ни са пълни с трупове на бежанци. Не зная как да ги погребат хората, къде да ги правят. При нас – нула миграция. С тази миграция няма и Шенген. Това ни донесе Промяната“, заяви лидерът на ГЕРБ.

По думите му, ужасът на ДБ ще дойде след изборите заради популистите от ПП.

„Щели да правят правителство на малцинството. Няма как“, подчерта той.

„По-трудно не е било от сега. Бихме всички рекорди. От отличници станахме най-слаби. Трябва мобилизация на целия народ, мобилизация на всички. Знаем как да ви изведем от тази криза. Правил съм го три пъти“, отбеляза Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ