Невинна ли?! Диана Димитрова пред щерката на Вергов: Можем да се забавляваме и без тати!

диана димитрова

Диана Димитрова е смесица между луда и перверзна. Това става ясно от всичко, което е изпратила на дъщерята на Юлиан Вергов преди 5 години.

Оказва се, че актрисата не е пращала на 15-годишната Алена само лесбийски съобщения. Тя й е пращала и свои голи снимки, придружени с думите „голите момичета на тати могат да се забавляват и сами.

Всичко това е провокирало Юлиан Вергов да удари колежката си, с която по онова време е имал любовна и сексуална връзка. Той обаче не я е пребил, както тя твърди, а я е ударил веднъж доста силно.

Разбира се, че физическата агресия, особено към жена, е недопустима, но това, което Димитрова е правила с едно непълнолетно момиче, е върхът на изродщината. Оказва се, че тя е не само откачена, но и с обратни и педофилски наклонности.

Всъщност главната цел на лудата актриса е била да нарани Вергов, защото той точно е започвал да се отдръпва от нея. Затова решила да го атакува по най-скъпото му, правейки дъщеря му лесбийка.

В крайна сметка на първа инстанция съдът не видя нищо нередно в действията на Юлиан Вергов и не го осъди. Димитрова няма никакви доказателства, дори медицинско свидетелство не си е изкарала. Затова почти никой не й вярва и цялата актьорска гилдия застана зад Вергов.

Източник: Уикенд



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ