Голяма изненада със състава за България. Кръстаич с неочаквана промяна в последния момент

Младен-Кръстаич

Младен Кръстаич ще разчита на 99% на следните футболисти в първата ни европейска квалификация срещу Черна гора от 19 часа в Разград тази вечер, съобщава БЛИЦ.

Даниел Наумов (ЦСКА 1948), Петко Христов (Венеция), Валентин Антов (Монца), Христиан Петров (ЦСКА), Филип Кръстев (Левски), Илия Груев (Вердер), Йоан Стоянов (Нес Циона, Израел), Иван Йорданов (Спартак Варна), Илиан Илиев (Аполон Лимасол), Спас Делев (Лудогорец), Кирил Десподов (Лудогорец).

Кръстаич ще заложи на схема 3-5-2. Изненадващо е, че той пуска като титуляр Христиан Петров. Защитникът на ЦСКА, който прави много силен сезон, не беше предвиждан за стартовата единайсеторка срещу черногорците. Сръбският специалист обаче в последния момент е направил промяна.

От играещите в чужбина титуляри са петима играчи. Върха на атаката ще бъде водена от бившите цесекари и настоящи асове на Лудогорец Спас Делев и капитана Кирил Десподов.

„Това е съставът засега. Ако има някаква промяна, тя ще стане факт малко преди началото на двубоя“, уточниха източници на медията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ