Народът в Перник скандира ,,Бойко“, той каза истината: Подиграваха ни! А след ПП е апокалипсис

борисов 1

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с предизборните си срещи. Днес беше посрещнат радушно и с мощни възгласи: „Бойко!“, „Победа“ от членовете и симпатизантите на партията в Перник.

Събитието бе открито със слово от областния координатор на ГЕРБ Перник инж. Емил Костадинов. „Убеден съм, че на 2 април ще се поздравим с категорична победа“, отбеляза той и допълни: „Успех на всички ни!“.

„По време на нашето управление ние се утвърдихме като водещ партньор в Европа. Страната ни беше в челната тройка с най-нисък дефицит и държавен дълг. Провеждахме правилна икономическа и социална политика. Инвестирахме в най-важните стратегически проекти. Общините бяха нашия приоритет. Не позволихме инфлацията да повлияе на покупателната способност на населението“, отбеляза Ананиев и припомни помощта, дадена от кабинета на Борисов за Перник и областта.

Като отличен финансист той подложи на унищожителна критика лошото управление на публичните финанси от кабинета на Четворната коалиция:

„Върлува корупция във всичките и форми на проявление. Господин Борисов няколко пъти споменава: „Няма да е лесно и ще трябва да положим неимоверни усилия, за да възстановим нормалността в тази държава“. Но съм радостен да видя толкова млади хора в листата на ГЕРБ за предстоящите избори. Аз съм до тях и се надявам след 2 април опитът за съставяне на правителство да е успешен. Днес стабилно правителство е необходимо повече от всичко. А правителство без ГЕРБ и СДС, бъдете сигурни, е невъзможно“, подчерта Кирил Ананиев.

На трибуната излезе вторият в листата на ГЕРБ за Перник Георг Георгиев.

„Аз рядко оставам без думи, но смисълът на всичко, което правим, това защо сме по-добри и това, което те никога няма да го имат, е тук, тук и тук. Аз съм благодарен на нашия лидер господин Борисов за това, че във времето той устоя. Не само устоя, но в тези бурни времена на неразбирателство и конфронтация да издигне гласа на младите хора. 15 от тях ще заемат своите места на депутатските банки. Това са хора, заслужили доверието на нашия лидер и аз му благодаря, че даде възможността за реализация на младите хора да отстояват и да се борят за една много по-добра България“, отбеляза Георгиев.

Той изтъкна, че държавата в момента нехае за своите граждани, а илюзиите на Промяната й пречат да видят реалните проблеми на хората. „Днес ние от ГЕРБ сме длъжни да направим България отново стабилна. И съм сигурен, че на 2 април това ще се случи“, заяви още Георг Георгиев. Той помоли да се кацат на сцената кандидатите от листата на ГЕРБ.

„След този апокалипсис, който оставиха Промяната, ще ни трябва неутрален финансист, който умее да спестява и да пази парите на българите. Такъв финансист е Кирил Ананиев. И не случайно го взех за министър. Ако някой от младежите си мислите, че можете да надделеете над старейшините, още ви е много рано“, отбеляза той.

Той заяви, че управлението на ГЕРБ е помогнало за възстановяването на манастирите в областта. „Подиграваха ни, че от джипките хвърляме пари Ама сега като отидат до манастирите, не се прашат, около пътя-пейки, беседки. От какво да се срамуваме?!“, заяви Борисов.

„На ПП всичко име схеми. А ние направихме водопроводи, канали, улици, кръгови, Струма, бреговете…“, коментира още лидерът на ГЕРБ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ