ИЗВЪНРЕДНО! Поголовна стрелба в София, всички са в паника: Страшно е, има детска площадка

Полиция

Жителите на столичния квартал „Бъкстон“ са в паника. От месеци насам в района ехтят изстрели, а притеснителното е, че стрелецът е на свобода.

За опасната ситуация, която е с екшън привкус, се разбра от публикация във фейсбук групата „Бъкстон и приятели Buxton and friends“.

Анонимен жител на квартала сподели, че по колата му, която е била паркирана пред блок 14, е било стреляно. По думите му изстрелите идвали петия етаж, предава БЛИЦ.

Според жителя на квартал „Бъкстон“ оръжието е въздушна пушка.

„Това не е за пръв път… Стреля си най-нагло и без причина.

Съседи подадоха жалба, след като автомобилът им беше надупчен по същият начин и… нищо.

Страшното е че се стреля и по прозорците, а пред близкия блок 18 има детска площадка. Всеки знае кой е но никой не може да го спре!!!“, допълва притесненият мъж, чиято кола е осъмнала надупчена.

„От няколко месеца е. Чудех се от какво е… Случвало се е да спирам там.

Какво да направим, за да спрем нещастника?“, възмущава се Петя Димитрова, която също живее в квартала.

„За съжаление научихме по трудния начин. Явно това не е инцидентен случай, а си е практика на някой съсед. Това се случи при нас на 28 февруари“, с притеснение казва Весела Маврова.

Живеещите в района много добре знаят кой е въпросният стрелец, но са безсилни, а отговорните институции не предприемат необходимите мерки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ