Жената на Петков отново шокира с козунаци на харвардски цени. Бройките били… ограничени

линда кирил петков

Ден година храни. Канадката Линда Макензи Петкова, съпругата на съпредседатеялт на „Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков, обяви във фейсбук, че вече тече записването за легендарните й безглутеновите козунаци. И тази година те са два вида – със стафиди и цитрони или пък с натурален шоколад и бадеми, от 0.500 гр и 1000гр!

И двата вида са направени с масло, мляко, кафява захар, яйца, безглутеново брашно, мая, кора от лимон и канела. Подходящи са за хора с алергия към глутен, пише Линда.

Тази година канадката ще продава традиционния за празника сладкиш на харвардски цени, пише БЛИЦ. Докато в Хасково, където водач на листата на ПП е Асен Василев, обикновеният козунак струва 2,50 лв, разфасовката от 500 грама в сладкарницата на Линда е 29 лева, а тази от килограм — 49 лева.

Можете да заявите избрана от вас дата и козунак! Бройките са много ограничени, защото се приготвят единствено и само в Amelie, пише Линда. Тя приема поръчки през фейсбук или на обявен телефон.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ