Фолк дивата Алисия претърпя жесток инцидент! Певицата спешно на скенер заради силен удар в главата…

Алисия

Примата на „Ара Мюзик“ Алисия претърпя тежък инцидент преди няколко дни. Хитовата певица се преби на стълбището на благоевградска дискотека, а часове след падането е потърсила помощ в столичната болница „Токуда“.

В четвъртък срещу петък Алисия е имала планирано участие в областния град. Пристигайки в „Дъ фейс“ обаче певицата се подхлъзва, докато слиза по стълбите. При падането удря лошо главата си. Звездата стиска зъби и час и половина изчаква да отминат силните болки. Вместо да отслабват обаче те се засилват и Алисия не успява да излезе на сцената.

Екипът й решава да отложи участието и да я върне по спешност обратно в София. Озадачени и притеснени от отсъствието й в благовградския клуб, феновете се свързват с Алисия на профилите й в социалните мрежи. Един от тях се оказва медицинско лице и я съветва да отиде на лекар при първа възможност. „Изпълних препоръката му и си направих скенер. За щастие всичко е наред, вече съм добре. Благодаря на всички загрижени почитатели, които ми писаха“, коментира пред ПИК инцидента Алисия.

В „Инстаграм“ тя поднесе извинения и на феновете си от Благоевград и обеща при първа възможност да уговори ново участие със заведението и то със свободен вход.

„В 15-годишната ми кариера три пъти ми се е случвало да не присъствам на ангажимент. Първият беше в Добрич, когато на пътя направихме катастрофа и нямаше как да пристигна за участието. Слава Богу всички бяхме добре. Вторият път, за съжаление, също беше в Благоевград. Тогава самолетът, с който се прибирах от ваканция, имаше голямо закъснение. За инцидента от онзи ден, истината е следната… Когато слизах по стълбите през задния вход, паднах и си ударих много лошо главата. Адски ме заболя и ми прилоша, седях около час и половина с надеждата, че ще се почувствам по-добре и ще мога да извърша поетия от мен ангажимент, но това не се случи. Имам огромна цицина. Радвам се, че съм добре и че не се случи нещо по-сериозно. Моля да не ми се сърдите, аз съм човек като всички вас, съжалявам, ако съм разочаровала Благоевград“, заяви певицата.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ