КУРИОЗ: Младо момиче купи яйца в 21:50 ч., но посред нощ съжали: Събудих се с ужасни симптоми

яйца

Младо момиче купи яйца късно вечерта от столичен супермаркет, за да приготви вечеря, но посред нощ съжали за стореното. Това става ясно от публикация в социалните мрежи, пише sofia24.bg.

От снимката става ясно, че яйцата са в срок на годност, но след като момичето и приятелят й са ги консумирали са изпитали неразположение. Сега младата жена е притеснена дали не са се заразили със салмонела. Публикуваме целия й текст с незначителна редакторска намеса:

„Закупих вчера яйцата от Т Маркет в София, кв. „Гоце Делчев“ (Самият магазин е доста мизерен, случвало ми се е да попадам и на развалени пържоли и кайма). Срок на годност: 16.04.2023 г. След като вечеряхме се събудих в 5:30 сутринта с ужасни коремни болки/спазми, тежест, прилошаване и гадене, лек световъртеж, цялостно неразположение. Приятеля ми се събуди към 8:30 със същите оплаквания. Прочиствах се с активен въглен, но все още не отшумяват тия гадости, мисля, че се сме се натровили жестоко.

Има ли вероятност да слагат стари яйца в тези опаковки под предтекст, че са пресни? Препоръчвам да не ги консумирате. И ако някой има опит нека сподели, тъй като натряването с яйца е наистина много сериозно с предпоставка към салмонела“.

В коментарите девойката допълва: „В конкретната ситуация нямах избор за друг магазин, тъй като в 21:50 нямаше друг работещ наблизо…“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ