Бойко направи на нищо ДеБъ и ПП: Не става с каквото било – било, пак сме приятели!

7 Dni Bulgaria26.03.2023
1

Сега има дефицит, а при нас бяхме на излишък, това е като истински стопанин на дома си, който е отделил да има за всичко, така ние управлявахме държавата. Това заяви Бойко Борисов, който е на предизборна обиколка във Видин.  Когато станах премиер, имаше само четири колони, нямаше мост до Видин. Направих пътека до Брюксел. Сега има страхотен трафик, тир след тир. Мостът се изплати, но цялата област спахте две години, заяви лидерът на ГЕРБ.

Не може да не съм ви сърдит. Всяка събота и неделя имаше панаир във Видин. Един протест няма или те почват, когато има кой да ви уйдисва на протестите. На трети ще кажете „айде почвай“, каза Борисов.

Аз знам как съм направил един мост на Видин. Милите медии нямат въпроси, две години търпяхме да сипят компромати и лъжи по нас, каза той. Чувате ли 50 млрд. ще инвестираме?!? Ходих до Брюксел и се върнах, аз се натъжих, каза Борисов.

Парите, 200 млн.лв, осигурихме за път. А той ще обяснява, че ще инвестира 50 млрд., откъде ще ги вземеш бе?, пита Борисов. Големите държави в Западна Европа са наши приятели, виждате в Париж какво се случва, но ни е сме друга нация. Аз убедих колегите, че е много опасно в смесено население да върнеш мюсюлмани. Като започнат със самолети да ни ги връщат, къде ще ги настаняваме?, пита още Борисов. Той разказа как са подписали споразумение и цяла Европа е плащала на Турция да си държи мигрантите.

От едната страна гинат нашите полицаи, от другата – мигрантите. Те няма къде да ги държат, в моргите седят в чували, каза още Борисов.

„Не знам на какво основание парадират тези хора. Видите ли ние сме по-хубави, ГЕРБ да ни подкрепи нас. За две години така се сринаха, и седем партии имат един процент по-малко от нас. А тогава защо ние да ви подкрепяме?“, пита Борисов.

Той каза, че половин милиард отгоре са сложили, а не са построили нищо. По думите му „Има такъв народ“ и „Продължаваме промяната“ са се скарали заради този половин милиард.  Днес имат брънч с пача и кисело зеле в Благоевград, каза той.

Сега обясняват, че било, каквото било, пак сме приятели, почваме отначало, ама така правят жените, а ние не сме жени, каза Борисов и се извини на жените. „Щели да правят с нас конституционно мнозинство. Кои сте вие? Дето се събрахте 96 партии и сдружения и не можете пак да ни стигнете. Победителят поставя усовията“, така Борисов отовори индиректно на Христо Иванов.

Той обеща, че ще направи църквата в Петрохан, ще успее да продължи да плаща пенсиите, защото това е идеология на ГЕРБ, която спазва от 12 години. Учудвам се на нашите хора, ако не сте вие, никой не може да ме накара да се захвана с тази работа. Жал ми е, мъчно ми е, каза още Борисов. Станем ли първи, нямаме заден ход!, добави лидерът на ГЕРБ.

ГЕРБ може поне в три варианта да направи правителство, заяви той. Оформи се ляв блок, имаме много да мислим след втори. На нас ни е важно да ни изпратите на преговорите с пръв резултат, заяви още Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ