БРУТАЛНО! Охранители пребиха мъж след скандал на пътя. Извадиха нож на свидетел, опитал да ги спре

полиция

Двама служители на охранителна фирма на 23 и 25 г. са задържани за побой и заплаха с хладно оръжие, съобщиха от ОД МВР Бургас.

Случаят е от 24 март. В Четвърто Районно управление е получено съобщение от 50- годишен бургазлия за това, че станал свидетел на инцидент в района до спирка „Капчето“, при който двама служители от охранителна фирма нанасят удари в областта на лицето на водач на автомобил, паркиран зад друга кола на бул. «Захари Стоянов».

Бургазлията се намесил, за да спре биячите, но те се агресирали още повече и го заплашили с нож. Малко по-късно в същото полицейско управление се явил и пострадалият – друг 50- годишен бургазлия, който заявил, че докато управлявал личния си автомобил, извършвайки изпреварване, ограничил движението на служебен автомобил на охранителна фирма, който бил в лявата пътна лента, предава 24 часа.

В района до спирка „Капчето“ между пътуващите в засечения автомобил и 50- годишния бургазлия възникнал спор. Охранителите ударили мъжа по лицето, предизвиквайки кръвотечение от носа. При извършения преглед в УМБАЛ Бургас не са установени фактури по носа и челюстта, уточняват от полицията.

В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление е установена самоличността на служителите от охранителната фирма и те са задържани за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ