Нов скандал гърми около Лена! Мистерия с годежния й пръстен: Преструва ли се Бориславова?!

etgwt

Нов скандал гръмна около прословутия годежен пръстен на Лена Бориславова. Бижуто, което уж символизира любовта и връзката й с кандидат-депутата от ПП и бивш зам.-шеф на парламента Мирослав Иванов, отново разпали страстите в социалните мрежи. Юристката, която реши да се включи в предизборната битка на 2 април след кратък отдих от политиката, преди дни публикува свой рекламен клип, на който е заснета как работи на компютър и телефон в офиса си, пише вестник Ретро.

Наблюдателни зрители обаче забелязаха, че на близките кадри на Лена, на които се вижда как тя движи мишката на лаптопа си, годежният пръстен отново липсва от дясната й ръка.

Няколко секунди по-късно бижуто обаче мистериозно се появява, след като Лена явно е получила забележка от екипа си, че пак е пропуснала най-важния детайл, гарантиращ статута й на уж сериозно обвързана жена, който поддържа пред обществото.

Скандалният пръстен, придобил злополучна слава, Бориславова получава от Мирослав преди 9 години по особено романтичен начин, а на предложението за брак от негова страна дава своето съгласие да му бъде съпруга. До сватба обаче така и не се е стигнало и до ден днешен, а бижуто непрекъснато се изпарява от ръката й.

„Преструва ли се на обвързана жена Лена Бориславова?“, „Толкова ли е неудобен този пръстен, че непрекъснато го сваля от ръката си и го крие по дамски чанти и джобове на дрехи? Прикрива ли нещо?“, са само част от въпросителните коментари на потребители в социалните мрежи по адрес на 33-годишната юристка.

През миналата година около златното бижу с малък скъпоценен камък отново се беше развихрил скандал, след като Лена го развя с насълзени очи пред репортери в кулоарите на парламента, за да докаже, че е жената до Мирослав Иванов.

Сценката се разигра, след като в публичното пространство се появи шокиращ видеозапис как Бориславова и Кирил Петков се усамотяват в тайна квартира под наем в центъра на София. За да спаси имиджа си, веднага след разкритията тя започна да споделя десетки любовни снимки с Миро в социалните мрежи. Все още обаче е абсолютна мистерия защо вместо да носи пръстена си с удоволствие и гордост като всяка сгодена жена, Лена се опитва всячески да го скрие.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ