Мистерията в Самуилово: Мъж се гръмнал в главата след страшен скандал с кръчмар

payimage-514591

Мистерията с мъжа, открит с окървавена глава пред ресторант в петричкото село Самуилово, се разплете. Мъжът се е самопрострелял в главата след скандал със собственика на кръчмата.

Около 00:00 часа вчера вечерта в РУ-Петрич е получен сигнал за висока музика от заведение в селото. Незабавно на място са пристигнали полицейски служители, които са предупредили собственика на заведението да не се нарушава нощната тишина. Музиката е спряна, но след около час е получен втори сигнал, като от отзовалите се полицейски служители, на собственика на заведението, е съставен предупредителен протокол.

Около 01:47 часа е получен трети сигнал и от пристигналите на място полицейски служители е съставен акт за нарушаване на Закона за шума и околната среда. Между собственика на заведението и 67-годишен мъж, живеещ в непосредствена близост, е възникнал скандал, при който 67-годишният е отправил заплахи с газов пистолет, който е преправен в боен, след което се е самопрострелял в главата си. Той е закаран за лечение в „Пирогов“ в тежко състояние, съобщиха от МВР.

За случая е уведомена компетентната прокуратура. Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с инцидента продължава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ