Сензационно! Фенове притискат Наско Сираков, може да провалят инициатива на Левски

payimage-573881

Феновете на Левски ще притиснат мажоритарния собственик Наско Сираков да даде отговори за управленската война в клуба по време на срещите, които предстоят в провинцията относно кампанията за продажба на акции, предава Блиц Спорт. Така акцентът на планираните прояви ще се измести в друга насока и като цяло инициативата на клуба може да се провали.

Запалянковците държат да бъде изяснено кой казва истината за конфликта – Наско Сираков или изпълнителният директор Ивайло Ивков. Както е известно, днес босът на „сините“ започва обиколка в страната и първата спирка е в Бургас, където в 18:30 часа ще се срещне с привържениците на клуба.

По принцип идеята на тази обиколка е да се разясни детайлно акцията по продажба на акции, която трябва да стартира след предстоящото Общо събрание на Левски през април.

Заради срещите в провинцията е малко вероятно Наско Сираков да отдели време, за да се срещне с организираните фенове, призовали го на кръгла маса на 1 април, която да се проведе в кафенето до Националния клуб на привържениците в София. Поканени бяха още треньорът Станимир Стоилов и Ивайло Ивков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ