Борисов и депутатите на ГЕРБ неуморни, Сливен е на крака. Танева: Кирчовците са болшевиките на 21в.

десислава танева

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с предизборните си обиколки из страната. Борисов посещава всяко кътче и всеки край на страната за среща с актива на партията.

Тази вечер той е в Града на стоте войводи – Сливен, в голямата зала на Драматичен театър „Стефан Киров“. Това ще е и основното събитие от визитата на Борисов в града.

Препълнената зала посрещна с бурни аплодисменти и на крака Борисов, областния лидер Десислава Танева и кандидатите за народни представители на партията за Сливенска област.

„Радвам се, че от 2007 г. досега, ние сме заедно, ние сме повече хора. Г-н Борисов, това са хората, на които дължим подкрепата!“, каза Танева, а думите й бяха посрещнати с ръкопляскане.

„Две години безвремие доведоха до това, че вървим по разкопаните улици на Сливен, защото държавата не осигури година и половина националното съфинансиране. За нас е важно безвремието да спре. „Промяната“ се хвали колщо са вдигнали доходите, а те доведоха до обедняването на хората. ГЕРБ реално увеличавахме доходите. „Промяната“ направи така, че да слушаме лозунги и да купувате в магазина два пъти по-скъпа храна. Аз не съм виждала хора с такава висока степен да лъжат и да продават надежда“, продължи бившата земеделска министърка, предава ПИК.

„Ние не сме по лозунгите“, завърши Десислава Танева като отчете, че държавните институции на практика са спрели да работят, а административният произвол бил огромен. И това било част от наследството на Асен Василев и компания. Тя ги нарече новите болшевики на 21 век. „Новите болшевики трябва да си излязат от политическата сцена!“, призова още тя.

„България върви стремглаво надолу. Всяко едно семейство, всеки един град и село, усещат на плещите си едно управление без аналог в новата история на България. Едно управление, което по своята липса на компетентност, е с най-ниския рейтинг за последните 30 години“, заяви кметът на Котел Коста Каранашев. Той заяви още, че ГЕРБ е единствената партия, която е отворена и отговорна към хората.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ