Борисов изригна: Пепетата се сринаха с 10% под нас! Те ви обраха, рано или късно офшорките ще гръмнат

бойко борисов

„Една много силна авантюра, бих казал конспирация. Винаги съм защитавал интересите на страната. Една от най-големите ми грешки, в кавички, към мен, е че направихме Балкански поток, защото не дадох тръбите да заобиколят България. А направих най-модерната компресорна система в Балканите, с най-добрите американски компресори, Едно частно парченце няма, всичко е ваша собственост. Тази конспирация да разсипят най- голямата народна партия в България, ние имаме всичко, от световни шампиони в спорта, до най- добрите скулптори, имаме християни, мюсюлмани, каракачани. Неслучайно на Благовещение и българския партиарх направи това изключение за нас да благослови партията“, започна Борисо на срещата с актива на партията в Сливен.

Гледахте ли клиповете? Чудовища! И мълчание… Срамота бих казал“, коментира Борисов и скандала с транссексуалното парти, за което Национален фонд култура, е дал 93 000 лв:

Какво стана със санирането? Защо най-добрата социална програма, 51 блока в Сливен, най-добрата програма, що спряха санирането? Работеха само малки строителни фирми, цели заводи работеха за дограма, изолация, мазилки, хиляди строителни работници. Две години „Тракия“ не е пипната, маркират я с едни червени лентички, две години умишлено не я поддържат. Тя да е от желязо няма да издържи, една боичка няма, не се сменят мантинели, попита Борисов.

„Те ви обраха! От всеки литър взеха по 1 лв. и го пратиха на Путин. Денят, в който си отидоха Киро и Асен, цените паднаха. Помните ли това нещо? Токът стана 1000 лв., от 33 лв. на 300 стана газа. И всичко през посредници… И сега парите ги няма. Извадиха Иван Костов, аз него го уважавам, дава интервюта често по БНР. С тази инфлация поне една-две години ние не може да се излекуваме, това са негови думи. И на него му е криво, че трябва да се съберат 7 партии, за да изкарат толкова, колкото нас. Пепетата се сринаха с 10% под нас. Един сектор няма, в който нещо да е направено“, отчете още Борисов.

„Те са много богати хора вече. Рано или късно офшорките ще гръмнат. Такива големи пари няма да ги остават, ще ги търсят. След изказванията на Рашков от снощи съм убеден, че с тези хора нищо не може да се направи. За каква правова държава говорим, когато излиза един комунист и започва да раздава присъди. Ще минем без реклама, не съм платил на Нова телевизия. Сутринта му вдигнаха на Коцето с 2% рейтинга. Така му се хвърляха, той така ги режеше, че му вдигнаха рейтинга“, каза Бойко Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ