50 нюанса Лена

лена бориславова

Странна предизборна кампания.

Борисов е повел младежите си като хвърковата чета и кръстосва България. Обяснява пред пълни зали какво е дереджето на държавата. Хубаво е, че всички в залите кимат разбиращо. Лошо ще е, ако не са убедили де що имат познат в неделя да е пред урните.

Какво имаме насреща? Някакъв вариант на „50 нюанса сиво“, прожектиран от малкопишковците Киро, Асен и компания. Руди показва задници в Плевен, Искрен Митев рекламира Прайда… Чак линийки помъкнаха техните политически наложници. Да показват какви са им големи на мъжете в партията… мераците за власт.

А, да, малкопишковците върнаха на сцената и Лена. Тя обаче линийки не носи. Сигурно я е срам, защото от тея линийки разбра, че онова на което Киро вика 20 сантиметра, не са 20 сантиметра.

Всъщност ПеПерасткия ход с „50 нюанса Лена“ хич не е лош откъм партийна гледна точка. Разбирам, че по идея на палавата мустакатка са изтекли клиповете с онова транс-извращение, за което Просто Наско е отпуснал 93 000 лева. Първо така Бориславова си отмъщава на Асен Василев. Така де, Асен като удря по 14-хилядничката от спалнята на Киро, тя ще удари по дебила от спалнята на Василев. Вътрешни им войни някакви, ПеПерастки. Но второто и което е по-важно – целият пеерастки вот ще отиде при ПеПерастите. И шантавите им клипчета само консолидират този вот.

Вече е ясно кои ще гласуват за ПеПерастията! Девойки, които си мечтаят да ги плющят като Лена за пост и пари. Пишлемета, които като Хазарта са доволни да са обикновени дришльовци с малко бело в джоба. Джендъри като тези от клиповете. За това на изборните срещи на Пеперастите нормални хора няма. Никакви хора няма. Електоратът им е политически ъндърграунд. Той се появява само на светло, за да върне на власт тъмните сили, на които се кефи.

Какво остава за нас, нормалните. Имаме време до неделя да говорим. На деца, на съпруги, на роднини, на приятели, на познати, на всички! Трябва да обединим Нормалното и да го изправим срещу ПеПерасткото. Не го ли направим в неделя, чака ни голям зор от понеделник. Вкарват ни и нас в „50-те им нюанса“ и ни почват господарите с камшиците. Без значение со зор или со кеф…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ