На хората им писна: Безобразие, геноцид! Фалираме, повече не може така, не сме жаби!

пловдивчани

Протест затвори пътна артерия в Пловдив, предава Plovdiv24.bg. Става дума за кръстовището на ул. „Брезовско шосе“ с бул. „Северен“. Хората са меко казано недоволни заради проточилия се изключително дълго ремонт на „Брезовско шосе“. Улицата бе затворена за движение на 18 март миналата година. Първоначално затварянето трябваше да продължи две денонощия.

Ето какво казаха протестиращи пред камерата:

„Всичко е затворено, няма откъде да минеш. Тук са седем блока, седем села. Не можем да пресечем улицата. Затварят магазини, не може да се диша, знаете ли какъв прах има? Ами дето думкат тия машини – не можеш да спиш, линейка не може да влезе! Това е безобразие, да взимат мерки и да оправят улицата!

Лека-полека фалират много хора, нищо не се работи, никой не знае какво става. Няма да се оставим да ни сварят като жаби! Къде е тоя кмет? Извинете, но това е геноцид и престъпление! Не сме жаби! Сега сме 200 души, другия път ще бъдем 2000. Чакаме отговор, да не се крият в миши дупки. Нямаме държава, нямаме кмет, Общината не работи.

Такситата отказват да идват, автобусите си спират където искат. Да летим ли? „Кючук Париж“ е разкопан също, всичко е разкопано. Къде е Здравко Димитров? Да дойде и да даде обяснение на хората. Повече не може така!“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ