Диана Димитрова: Страх ме е в София! Колегите са навързани, подкрепят се и си помагат

диана димитрова

Диана Димитрова се включи по интернет в предаването на Крум Савов по телевизията на Слави Трифонов „Седем-осми“.

Тя обясни, че не е в София защото се страхува от ново физическо посегателство, но не достатъчно, за да спре да играе в театъра. “ В преписката на прокуратурата ясно се казва, че има оттоци и кръвонасядания в областта на рамото и лицето, но това умело се замита под килима. И аз излизам като човек, който се бори с вятърни мелници. Аз нямам нито тези връзки, нито пари, нямам приятелствата. това е причаната в момента аз да не съм в София, защото аз не чувствам, че съм в безопасност“.

На въпрос на водещия, защо почти цялата гилдия е подкрепила Вергов, след като прокуратурата отказа да образува производство срещу него, актрисата отговори, че повечето от колегите й са навързани като „свински черва“ и се подкрепят и помагат. На въпрос на Савов, какви са отношенията на актрисата с дъщерята на Вергов и дали и е пращала есесеми и снимки, Димитрова отговори, че няма как да има телефона на дъщерята на колегата си Юлиан, ако не е била интимна с него, но и тя самата би искала да разбере за какви съобщения става въпрос. Димитрова отново повтори, че 20 от 31-мата членове на „Откраднат живот“ не са били на работа в деня на побоя, въпреки че написаха отворено писмо, че не са станали свидетели на насилие. Димитрова бе категорична, че ще обжалва решението на прокуратурата и ще съди отделно Вергов за лъжа.

Междувременно един от реквизиторите на сериала е на различно мнение от колегите си, които се подписаха в отворено до медиите писмо, че побой е нямало. „Няма да кажа какво се е случило, но историята ми е разказвана много пъти през 2018 г., при това от хора, които са сложили имената си под писмото. Любопитното ми как са получили внезапна амнезия. Дотук сме трима, които имахме доблестта да не забравим удобното. Надявам се и други да размислят“, пише Михаил Чехларов, който е бил част от екипа на „Откраднат живот“ след побоя. Самият Юлиан Вергов рекламира участие в бар на щерка си Алена, на която Димитрова според него пращала неприлични намеци. Младата актриса представя любимата си музика и явно купонясва здраво.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ