Мон Дьо ахна от изненада, когато разбра коя е майката на Керана. За нея говореше цяла България

мон дьо керана

Мариян Станков-Мон Дьо, който се слави с това, че винаги е много подготвен за интервютата си и почти винаги докарва до сълзи събеседниците си с въпроси, които „бъркат“ дълбоко в душите им, този път не беше подготвен за нещо.

Преди дни той интервю певицата Керана, която нашумя в последните години с групата си „Керана и космонавтите“. А в момента 30-годишната изпълнителка, чието истинско име е Юлия Йорданова, прави фурор с представянето си в предаването „Като две капки вода“, където се справи прекрасно с повечето от падналите й се от бутона на късмета образи.

„Кой според теб заслужава да стои на стената на славата в България тези дни?“, попита я в един момент от интервюто Мон Дьо.

„Майка ми! Не знам дали си спомняте една ситуация, когато едно момиче го удари гръм и беше спасено от една жена. Тази жена е майка ми“, каза Керана, припомняйки случая от миналото лято в Приморско.

Тогава поразената от мълния бе на 18 години, а от хотел наблизо се отзовава жена, която преди да се обади на 112 й прави сърдечен масаж, с което спасява живота й, предава Марица.

„Така ли? Това е майка ти?“, приятно се изненада водещият.

„Да, това е майка ми“, отговори с усмивка Керана.

В този момент от интервюто по „Нова“ тръгнаха кадри от прегръдката между спасената и спасителката в болницата. „Теодора, ще се пребориш заради мен“, й казва Снежана Йорданова.

„Аз бях много изненадана колко шокирани бяха хората и как това беше станало новина“, учудено каза Керана.

„Новина е защото е нещо добро. Защото рядко в днешните времена даваме истории за хора, които помагат на други хора. Обикновено говорим за лошата страна на хората“, обясни Мариян Станков.

„Разберете, мен майка ми ме е възпитала. Аз цял живот съм я гледала да прави такива неща. И че това е станало сега публично, не означава, че не е имало страшно много други такива ситуации преди в живота и аз съм го приела това за норма. За мен не е изненадващо. Тя ми се обади и казва: „Тук знаеш ли какво стана – падна гръм и аз спасих една жена“. Аз й викам: „Как така е паднал гръм?“ Аз не бях шокирана, че майка ми е спасила човек. Аз съм я виждала да го прави много пъти. Дядо ми и друга хора, които са били около нас, тя винаги е реагирала хладнокръвно в стресови ситуации. И се изненадвам, че е паднал гръм, а не че е спасила човешки живот, защото това е норма. И още нещо, за което съм й много благодарна, е, че аз не знаех, че съществува неравенство между мъже и жени. Много късно го разбрах в живота си. Тя ме е предпазвала от това нещо. Аз съм виждала не мъж, не жена, а просто майка си – един човек, който се справя наравно с всички останали. Да, моите родители са разделени. Трябваа да кажа също и за баща ми. Той е чудесен. Той ме е научил на страшно много неща“, каза Керана.

Понататък в интервюто тя разкри, че много пъти се е влюбвала в живота си, но в момента няма мъж до себе си. „Аз винаги съм била много романтична по натура. Но може би това моето сводолюбие ми е пречило за тази концепция за любов, която имаме“, сподели певицата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ