Андролова за кабинета ,,Петков“: Не го ли е срам Радев?! Продължава да замазва действителността

румен радев кирил петков

Това е абсолютна свинщина. Сега се опитват да компенсират високите цени на нагнетения газ в Чирен със средства от бюджета. Изработили били механизъм. Всички неграмотности на кабинета „Петков“ ни излязоха през носа с милиарди от джобовете ни!

Толкова ли няма един нормален сред техните избиратели, който да разбере за какъв погром върху държавата и населението става дума. Не го ли е срам Радев, който продължава да замазва лекинко ужасната действителност. Няма сектор, който да не е набутан с милиони и милиарди щети, от НЕВЕЖЕСТВО, повтарям от невежеството на тези аферисти! Как е възможно тези буквално престъпления да се покриват и замитат от всички, също и от медиите. Кой прави така, че да отвее държавата в необратима посока?!

Вижте, скъпи приятели! На олигарсите, които водят война, не им пука колко обеднява държавата. Ние ще платим цената на тяхната война! България ще я плати. Напомням ви меморандума с Джемкорп за 1 млрд. Намерение за 1 млрд., напълно неадекватно, в което имаше идеи за разглобяване на българската енергетика и въвеждането на непроизведени все още НИКЪДЕ В СВЕТА малки модулни реактори. Напомням ви за АФЕРАТА със завода за електромобили в Ловеч!

Киро беше разписал меморандум преди да има одобрение от МС. Договор, наречен „иновативен“, в който се фиксираше държавен разход на траншове по сметките на някакви албанци под германско прикритие. Напомням ви съсипването на „Булгаргаз“ и ценовия шок, който произведоха с посредниците и който замитат СВРЪХАРОГАНТНО по тв студиата! НАГЛИ до смърт.

Напомням ви предоставянето на ценово предимство на „Лукойл“, което ни струваше 3 млрд. и половина лева. Напомням ви договорите за милиони за консултантски услуги, адвокатски и пр. Напомням ви, че ПП са прокси за разбиване на политическата система и привеждането на държавата в несъстоятелност.

Могат да бъдат купени от всеки, ядосан на прокуратурата, или от всеки с интереси, които следва да се трасират през парламента. Това са момчета на повикване за скъпи поръчки. Държавата беше връчена на АФЕРИСТИ! Които вече знаят, че да се занимават с политическа партия е най-добрата възможност за бързи пари. Тази партия е проект за извлачване и решаване на задачи, поставени от олигархията. Не е партия за спасяване на държавата.

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ