Ще ви се доплаче! Цени на чадъри и шезлонги по Черноморието достигат 50лв., почивката ще е мираж

Златни пясъци, Море

Предложените цени за чадъри и шезлонги при новите търгове за отдаване под наем на плажове по Българското Черноморие достигат 50 лв. Това показват първите резултати от избраните фирми и подписани заповеди от министъра на туризма Илин Димитров, установи проверка на TravelNews в проведените процедури. До момента са определени трима наематели от близо 50 търга, като конкурси се провеждат всеки ден. Плажовете се отдават под наем за 5 години.

Най-висока наема цена е достигната за плаж “Младост ММЦ Приморско“ от 251 900 лв. без ДДС на година. За победител е определена фирмата „Ем Би Би Турист“ ЕООД със собственик Михаил Борисов. Тя предлага максимална цена за чадър и шезлонг от 50 лв., показва заповедта на министъра. Началната цена на търга започваше от 117 153 лв. без ДДС.

Наемател на морски плаж „Минерален басейн Север“ във Варна става „Радон“ ЕООД с предложена цена от 32 400 лв. без ДДС на година. Собственик на компанията е Иван Кюмюрджийски. Максималната цена за шезлонг и чадър е 30 лв.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ