ГЕРБ с ударно закриване на кампанията: ПП се опитаха да убедят хората, че живеят в приказен свят

томислав дончев

Бойко Борисов закрива предизборната кампания на ГЕРБ във Варна. Заедно с него е и лидерът на ЕНП Манфред Вебер.

Първите социологически проучвания говорят, че ГЕРБ – СДС върви нагоре, а Промяната надолу. На 2 април разликата ще бъде изненадваща. „Маркетлинкс“, която не ни обича много, казва, че лидерът с най-високо доверие се казва Бойко Борисов. На нас не ни трябва социологическо проучване, знаем го отдавна. Ние ще победим на 2 април, защото Борисов е с нас и ще продължи да бъде гръбнакът на нашата партия. Затова и нашите опоненти оставиха темата той да се оттегли“, каза Тома Биков при откриване на събранието.

Кметът на Варна Иван Портних каза, че са безброй са финансираните по времето на ГЕРБ обекти в морската столица. „Всички се убедиха в шарлатанията, която се опитват да ни пробутват. Откраднаха ни мечтите. Спря „Хемус“. Сега едни шарлатани са тръгнали на плов за шарани. Искаме да им кажем от Варна, че в морето шарани няма и след 2 април ще направим така България да се върне към нейното европейско развитие“, уточни той.

Лидерът на СДС Румен Христов каза, че ЕНП лидира в Европа и я прави успешна, същото се случва и в България. Защото десницата идвала „да оправи бакиите на тези, които са били преди нас“.

„Имаме много голям отбор от доказани хора във всяка сфера утвърдени управленци. Но днес най- важният отбор е един това са всички водачи на – листи. Всичко, за което предупредихме, се случи. Но тогава ни обвиниха, че водим черна кампания. Има ли нужда да припомням за газа, за горивата. Липсата на инвестиции опропастява утрешния ден. Всички управленски безобразия не са най-големите грехове на „Промяната“. Знаете ли какво се случи след първия филм за Хари Потър? Децата бяха екзалтирани, имаше деца, които се качваха. нависоко и се опитваха да летят. „Промяната“ се опитаха да убедят хората, че живеят в приказен свят. Десетилетия ще се чистим от този политически илюзионизъм. Видяхме един министър-председател, който каза „Искам арести“. И това се случи. Насилието е силата на безсилието“, призна пред събралите се симпатизанти и членове на партията Томислав Дончев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ