Борисов с мълниеносна реч: ПП тикнаха България на дъното! Като гледам какво направиха за 2г., ми се реве

бойко борисов

„Като гледам какво ни направиха за две години, ми се реве. Слушах внимателно речта на Манфред Вебер – когато отидеш в Брюксел, в Германия и кажеш, че по време на санкциите, по времето на правителството и Петков и Василев ние сме три пъти по-зависими от Русия. Ние сме обогатили войната в Украйна с над 5 млрд. лв.“, започна речта си Борисов във Варна на закриването на кампанията на ГЕРБ. Той се обърна към Вебер дали няма разследващи журналисти, които да установят истината. И припомни, че Корнелия Нинова като вицепрезидент каза, че нито един патрон не е отишъл за Украйна.

„Тези хора източиха по 1 левче от бензин и нафта. Който иска да му бъркат в джоба, гласувайте за ПП. Който иска, да продължите да изнасяте оръжие през посредници, вместо да генерираме държавата България и държавата Украйна да обединят усилия и да се спре агресията на Путин. Смисълът да съществува ГЕРБ е европейското развитие на България. Ние искаме мир и трябва да спрем този невероятно кървав конфликт в Украйна. Твърдо подкрепяме Украйна, но сме категорично против контрабандата, защото хиляди земеделци фалират, напускат България. Същото касае и веригите – не може да се източват парите по този начин. Да, пазар е, но той не може да потиска така. Да го взимат за 70 ст., а да го продават за 1,50 лв.“, разгневи се Борисов.

„Щом се събират много да бият един, значи са по- слаби. Тези, които само преди 2 г. се имаха за месията, който ще спаси България, а я тикнаха в дъното“, така Борисов коментира социологически проучвания.

„Агитацията е не да гласувате за нас. Ако не искате те да са, да гласувате за нас. Защото ние знаем какво да правим“, обясни лодерът на ГЕРБ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ