Гърми страшен скандал! „Слугувник“ на Руди Гела заплашвал плевенчанин, че ще го „нареди с наркотици“

радостин василев

Заплашваният от Радостин Василев плевенчанин Христо Аврамчев пусна записи с в профила си във Фейсбук след твърденията на кандидат-депутата на ПП/ДБ, че мъжът бил нает да го провокира.

„Пускам тези записи с цел да си изчистя името пред онези, които повярваха на лъжеца-измамник и национален предател! Радостин Василев, известен повече с прякора си Гела! Като в негова публична изява написа, че съм бил нает да го провокирам! Защото той беше спрял пред отдаден за ползване на мен гараж. А той твърди, че не бил ползван от мен! От къде разбра бе, Монк? Ела да ти го отворя, да видиш личните ми вещи! Да влезнем двамата за минутка да го огледаш отблизо… Искаш ли?“, пита в публикацията си Аврамчев.

Двата телефонни разговора са с едно от доверените лица на Василев и член на РИК – Александър Станев, срещу когото преди две седмици бе подаден сигнал за нарушаване на изборния кодекс, припомня plevenutre.bg. От редица публикации в социалните мрежи стана ясно, че Станев, който до неотдавна бе регионален шеф на тотото с „благословията” на бившия спортен министър, участва активно в предизборната агитация на коалицията ПП/ДБ.

Аудиозаписите са от 8 и 19 март, като от тях става ясно, че Христо Аврамчев е искал да се срещне очи в очи с Радостин Василев, за да се изяснят, но бившият министър отбягвал поканите му.

Освен това, Александър Станев потвърждава, че плевенският бизнесмен в действителност не е знаел чия е била паркираната кола, преди Радостин Василев да се появи на мястото и да започне да се държи като „гангстер“, както се изразява Аврамчев.

От телефонните разговори прави впечатление още, че Александър Станев нито за момент не защитава своя лидер, а на няколко пъти прави точно обратното – отбелязва, че Радостин Василев не е постъпил правилно по време на разигралата се ситуация на ул. „Цар Калоян 5” на 8 март и не е трябвало впоследствие да замесва детето на Аврамчев, публикувайки тяхна обща снимка на своя профил към публикация, в която намекваше, че плевенчанинът изпълнява политическа поръчка.

Ето и фрагменти от телефонния разговор между Христо Аврамчев и Александър Станев, проведен на 8 март:

Х.В. Мен не ме е страх. Имам куража да дойда да се видим в офиса, може на обществено място, може и в някоя горичка да се видим насаме. В случая аз нямам никаква вина, обясних му, че имам чест и достойнство, няма да позволя на някакви отрепки, които са облечени във власт, да си избиват комплексите върху мен. Разбирам да има някакво недоразумение и аз да не съм прав… Но ти не стига, че не спазваш законите, не стига, че объркваш на трима-четирима човека плановете за деня, за да те чакам да се разкарваш по центъра да си правиш предизборнаата кампания…. Аз не знам на кой е този „Мерцедес“, нямам ясновидски способности.

А.С. Ясно ми е. Виж, че правят интриги… Оня там от терасата… Можели са да ти се обадят да ти кажат и да направиш връзката и да звъннеш на мен или на Деси (б.а. – приятелката на Александър Станев). Веднага щеше да се върне някой и щеше да се премести тази кола.

Х.В. Веднага щях да ти звънна, бъди сигурен. Щях да ти кажа: „Сашо, кажи на шефа си да прати някой от слугувниците си само да я мръдне, за да мога да паркирам буса и да натоваря количката и детското обзавеждане.“

А.С. Да, ама виждаш интриганти тука мръсни в града ни…

Х.А. Ама вие пак търсите причина в тях. Причината не е в тия хора, те не са длъжни да казват на кой е колата. Причината си е единствено и изцяло в него. Той е в нарушение! И на всичкото отгоре идва да ми се прави на бандит!

А.С. Какво да ти кажа…

Х.А. Ама правилно ли е, питам те?

А.С. Ами не е правилно, аз нищо не казвам… Не е трябвало…

Х.А. А оня дебелия, неговият слугувник с брадата, той пък ми вика, че щял да мe нареди с наркотици? Да ме нарежда, те много хора се опитваха да ме нареждат в живота ми с много неща…

А.С. Няма смисъл да се ядосваш, брат. Минало е вече… Какво да ти кажа…

Х.А. Ако иска, нека да се видим.

А.С. Аз му казах, той каза: „Разменихме си по някакви приказки“, вика: „Няма какво да се разправям, не искам да се разправям повече с нищо“. Тя Деси му говори даже. Обясни му ситуацията, че никой не ти е казал нищо и ти не си знаел на кой е тази кола. Каза му, че те познава и е близка приятелка със сестра ти.“

Фрагменти от разговора на Христо Аврамчев с Александър Станев, проведен на 19 март:

А.С. Това сме му казали на него, това е казала Деси и на сестра си, ние не искаме да се мешаме в тези взаимоотношения

Х.А. Ама ти сам казваш, че трябвало да седнем да говорим, нали така?

А.С. Ама аз съм на това мнение, аз съм му го казал и на него. Понеже те познавам и тебе, знам, че си мъжко момче, не си някой олигофрен. Тогава му го казах. Той каза: „Няма какво да говоря, за мен този разговор там е приключен.“ Това беше.

Х.А. Приключен, ама той продължава да се прави на гангстер. Това нормално ли е? Аз ли спрях пред неговия гараж и да лъже пред цяла България, че съм бил подлога на Слави, на ГЕРБ и на кой ли не… Това беше случайна среща между нас. Просто ако той не беше реагирал за пореден път като гангстер… Щото той за пореден път се прави на гангстер, само че тоя път не уцели човека. Така ли е?

А.С. Да, да.

Х.А. А така. Добре де, питам те, аз къде сгреших и той да продължава да ме заплшава?

А.С. Според мен трябва да се спре това нещо и това е…

Х.А. Аз няма да спра. Той опита да ми накърни достойнството. За какво ми вкара детето… Защо бе? Анди къде е в цялата тази работа?

А.С. Това е глупаво, не трябваше така за това нещо специално.

Х.А. Исках ли да се срещнем и да седнем да се разберем като мъже, той за пореден път излезе п*тка.

А.С. Не иска, да.

Х.А. Ами не иска, що не иска. Ако бяхме седнали и да каже: „Ей бях се изнервил, свършиха ми китките, помислих, че нарочно си ме пуснал…“ Ама той ходи навсякъде и се прави на гангстер, но не му отива бе, човек. Не му отива просто. Това е все едно аз да тръгна да ставам президент на републиката, то няма как да стане. Как да се изтъпаня аз пред народа? Макар че на мен ми отива много повече, защото аз съм истински за разлика от цялата ви помия там, където сте събраната. Аз не мога да лъжа хората. Питам те – къде сгреших аз и с какво?

А.С. Не трябваше… Не съм присъствал на вашия първоначален там каквото е станало… Стана много грозно, не отива нито на тебе, нито на него да се разправяте с такива дребни кокошкарски истории. То за един гараж стана…

Х.А. Не, не, не… Не ми казвай, че на мен не ми отива, защото аз тук си пазя честта и достойнството.

А.С. Имам предвид, че не ти отива да се разправяш с такива глупости…

Х.А. Затова исках да седнем и да се разберем като мъже и да го питам какво има срещу мене. Къде сгреших аз? И ако си такъв бабаит, да си сложим ръкавиците и да си ударим по два юмрука.

А.С. Еми…да.

Х.А. Ако иска да идем в една зала, ако иска да идем в една горичка. Какво си мисли, че като е облечен във власт и има пари може да прави каквото си иска ли? Това няма да го оставя така. Снощи където е казал, че ще има втори дубъл, му кажи, че го чакам с нетърпение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ