Брутално! Мария откачила заради думи на Миро. Той я пребил, за да се защити

мария певица

Мирослав Соколов не смята да се признава пред съда за виновен, въпреки че това със сигурност ще го спаси от ефективна присъда. Той е решен да докаже, че истинският злодей в цялата тази история е Мария.

Защитата ще развие теория, според която певицата е истински агресивната в двойката, а съпругът й само се е защитавал. Дори вече адвокатката на Миро е намерила мотив за целия скандал.

Лихварят е готов да твърди, че целият побой над фолк фивата е бил при самозащита. Мирослав твърди, че е съобщил на съпругата си, че я изоставя, за да се върне при бившата си Вая, от която има две деца. Тогава фолк дивата откачила, започнала да удря мъжа си, да го обижда и той я спукал от бой, за да се защити, пише „Уикенд“.

Миро не иска да признае, че е пребивал 40-годишната пайнерка. По неговите думи той само се защитил, без да я докосне.

Припомняме, че Миро и Мария са заедно от 2 години. За този кратък период тя успя да го накара да се оженят. Интересното е, че Вая явно ще играе роля в съда. Тя отново е приела мъжа си и домашният арест на Миро той кара при бившата си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ