Нанков: Утре е 1 април, празникът на шмекерите от ПП. Ще си понесат отговорността на 2-ри

николай нанков

„Утре е ден за размисъл. И по ирония на съдбата – денят на лъжата и шегата. Утре е празникът на „Продължаваме промяната“. Защото не на шега те добре послъгваха през последните две години“.

Това написа в профила си във Фейсбук водачът на ловешката листа на ГЕРБ Николай Нанков.

„Скъпи приятели, днес закриваме петата парламентарна предизборна кампания за последните две години. И аз вярвам, че тя ще е последната – ГЕРБ-СДС ще победи и ще състави силно, стабилно и работещо правителство. Аз вярвам в здравия разум на българските избиратели. Уморени и изплашени от задълбочаващото се чувство за безизходица и липса на перспектива, които „Промяната“ донесе“, пише той.

Според него хората вече са изстрадали провала на „Промяната“ и на „вносните капацитети“.

„…с лустрото на харвардци, но с душата на амбулантни търговци. Шмекери. С претенции. Промяната не донесе нищо добро – нито животът стана по-лесен, нито външните фактори са отговорни за високата инфлация и задаващото се финансово цунами. Цялата отговорност е на “Продължаваме промяната” и аз съм убеден, че те ще я понесат на 2 април. Няма да са първи, както опитват да зомбират всички от телевизионния екран. Не!“, зарича се Нанков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ