Прокурорският син пропищя от бургаските пандизчии. Ревна в съда: Подиграват ми се! Не им давайте да…

payimage-577198

Прокурорският син от Перник Васил Михайлов е бил настанен в килия заедно със сериозни престъпни авторитети в Бургаския затвор. 19-годишният бабаит бил по-нисък от тревата и не смеел да се отваря на батките. Това разказаха неофициално служители на Съдебна охрана преди заседанието на Бургаския районен съд.

Синчето ще остане поне 10 дни в Бургас, тъй като се явява на дело пред Районния съд по обвинение за меле пред плажно заведение в Созопол от лятото на 2021 г. Заседанието в петък бе отложено за 11 април, тъй като пострадалият от побоя Петър се оказа нередовно призован и не се яви, предава Телеграф.

Обитатели на зандана край морето успели да свият сармите на перничанина, който в Софийския затвор се забърка в конфликт с джигита Георги Семерджиев.

В съдебната зала пък Васил Михайлов помоли съдия Мая Стефанова да изгони журналистите, които му задаваха въпроси как се чувства в Бургаския затвор.

„Те ми се подиграват, не им давайте да ме снимат“, настоя пернишкия бабаит. Думите му обаче не трогнаха съдебния състав, който просто отложи делото за следваща дата. Набързо конвоиращите го закопчаха с белезници и отведоха при новите му съкилийници.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ