Бойко Борисов хвърли бомба: Докато се направи правителство ще стоя там! Инстинктът ми сочи, че…

бойко борисов

Ще стоя там докато направим или не правителство. Ако няма шанс за правителство, е безпредметно, ако направим такова в задължително. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на въпрос ще стане ли депутат в 49-то НС в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Инстинктът ми сочи, че ще има правителство, на народът му додея. Ако този път президентът Радев извърви бързо мандатите, ще имаме още и още избори и хората ще спрат да гласуват. Сега е моментът да направим крачка или две назад, да се направи стабилно, редовно правителство“, заяви Борисов. Според него само с 130-140 депутати може да има е стабилно правителство. А то може да се постигне само с първите две политически сили, добави той.

ГЕРБ искат да са първи за моралната победа. „Не може да продължава така държавата. Трябва да се намери решение и да се излезе от този тупик. Хубаво е, че всички партии полагат усилия за добър резултат, което означава е огромна част от българите ще излязат да гласуват. Ние трябва да уважим гласа им“, заяви Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ