Сринаха ,,Промяната“: Балонът с усмивки се спука. ДБ биха могли да им бъдат учители на тема как се губи

payimage-570282

При преброени почти 94% от протоколите ГЕРБ-СДС води пред коалицията на „добрите сили“ ПП-ДБ. Само преди дни Кирил Петков обяви, че очаква новата коалиция от над 5 партии и над 70 организации да спечелят изборите и то с много, предава Tribune. Резултатите обаче са съвсем различни от представите на ПП. Ето и част от коментарите по темата:

Милена Фучеджиева

Ако има следващи избори ПП и ДБ ще паднат още по-надолу. Да се живее в цветен балон, облицован с огледала, отразяващи безброй твои усмивки, е приятно и позволено, но като се спука, следват 7 години нещастна любов със суверена.

Извън шегата. Нито водещите, нито изоставащите не бива да се водят от его в резултатите си. Никой не е истински печеливш, докато сривовете са ясни. Ако младите хора от ПП не разберат, че трябва да работят върху себе си най-вече, а после да изискват от останалите, те са обречени. ПП би трябвало да анализират какво се случи с ДБ през годините, защото вървят по техния път. ДБ биха могли да им бъдат най-ценните учители на тема как и защо се губи. Ако това не се случи, те са загубени. И за това няма да имат вина нито БСП, ГЕРБ, ДПС и Възраждане, нито суверена. Компромисите и способността за комуникация и самооценка са им слабо място, а това са жизнено важни качества за който и да е политик. Борисов продължава да е тук и сега, защото ги притежава.

Наесен може да се появи нова партия, която би могла да им обърка резултатите още повече.

Изненадата е само за обитатели на балони.

Ружа Райчева

Какво се оказа? Има как… да сме по-слаби заедно?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ