Прокълнатият ВИП Брадър 2016: Смърт, затвор и дрога. Актьорът Христо Живков е поредната жертва

acf213ebd29e651c5de0aa51b03253f9

Доста постното издание на „ВИП Брадър“ от 2016-а година завърши с победа на устатата журналистка Миглена Ангелова, за което днес си спомнят само малцина особено отдадени телевизионни зрители. Шоуто обаче ще остане в историята с друго – ужасяващата прокоба, която тегне над участниците, потвърдила се в събота със смъртта на актьора Христо Живков – третият участник в предаването, предал Богу дух без време, пише Лупа.

Първи, само няколко месеца след края на предаването, умря симпатягата Роро Кавалджиев. Едва на 40 години той беше покосен от мистериозна инфекция, пипната на остров Бали и почина в мъки във ВМА за броени часове.

Миналата година си отиде и най-известният български „малък човек“ – Георги Софкин. Светският лъв умря в мизерия, като в последните години от живота си се издържаше с просия и пропиваше малкото останали му средства.

Христо Живков ни напусна онзи ден едва на 48 след по-малко от година борба с коварен рак. Актьорът почина буквално дни преди да започне снимките на втората част на „Страстите Христови“ на Мел Гибсън, с когото вече имаше сключен договор.

Зловеща съдба имат и още куп други участници, начело с тв водещата Деси Цонева, която трагично загуби баща си – Митко Цонев. Пъпеша си отиде от тежък инсулт на 56.

Други две звезди – Жана Бергендорф и Явор Бахаров, също го закъсаха много след участието си в Брадъра, макар и по своя вина. Арести за наркотици, скандали и крах на кариерата съсипаха двете млади надежди на родния шоубизнес. Братът на Захари Бахаров буквално преди дни за пореден път беше заловен да шофира с дрога и вероятно го чака ефективна присъда и няколко години зад решетките.

Дори победителката Миглена Ангелова тотално изчезна от ефира и от едно от най-разпознаваемите лица в родния шоубизнес днес е тиха домакиня и преждевременна пенсионерка, макар да е едва на 57.

Кошмарът не подмина и екипа на предаването. Водещата Алекс Сърчаджиева остана млада вдовица през 2019 г., след като бащата на дъщеря й – големият актьор Иван Ласкин, стана жертва на демона на алкохола.

Жоро Софкин си отиде в мизерия, забравен от всички



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ