Сашка Васева с разтърсваща изповед: Опитах всичко, но няма спасение за очите ми!

Сашка Васева

Няма лек за очите ми. Опитах всичко — народна медицина, лечение, баяния, всичко. Атрофирал очен нерв не се лекува”. Това сподели певицата Сашка Васева по повод състоянието си.

От миналата година се знае, че изпълнителката има проблеми с очите. Тя самата сподели това във „ВИП Брадър”, където дори отказваше мисии заради влошеното си здраве. В крайна сметка едва преди месец Сашка съобщи колко е сериозно положението в действителност.

Атрофията на зрителния нерв е нелечимо заболяване, трудно ще има спасение за мен. Не мога да легна и да се предам, трябва да съм силна заради децата ми”, споделя изпълнителката, пише“България днес“.

Васева допълва, че е опитала какво ли не, но има една последна надежда. Певицата не иска да казва нищо, докато не види резултат, но обещава, че ако се оправи ще сподели тайната си, за да могат и всички други в нейното положение да намерят прошка.

Васева призна, че постоянно общува с децата си и се учи да не я приемат като болен човек, а наравно с тях. Тя на няколко пъти изтъкна, че не се чувства инвалид и няма да кандидатства за ТЕЛК.

Вярвам в Бог и знам, че това е изпитание. Децата ми ми казват, че искат да съм силна, да се покажа като борбеното момиче, което те знаят. Не искам хората да ме съжаляват. Точно в тези моменти имам нужда от тяхната подкрепа.

Когато си на върха имаш нужда от усамотение, но когато си на дъното, сърцето ти изпитва нужда да получава любов. Не искам да прося любов от хората, а да я получавам даром. Моите приятели са моите фенове и точно сега е моментът да разчитам на тях”, каза преди време Васева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ