Кандидат за народен представител от ИТН втрещи обществото: Шансът да видите набит депутат не е малък

a826f29832c4b2e6a134adb8f4344e65

Кандидатът за народен представител от „Има такъв народ“ във Видинско Милен Милчев втрещи обществото с необичаен призив, предава BulNews. Скандалният местен политик публикува в своя профил във фейсбук предизборно обръщение, чието съдържание изненада дори и най-верните фенове на партията на Слави Трифонов.

Обикновено кандидатите за народни представители обещават да работят за благото на обществото, да са пример за младите и още куп подобни розови думи, чиято цел е да привлекат повече гласове за своята кауза. В своя скандален пост той напада информационния лидер на Северозапада заради разкритията за неговата анонимна особа, популярна във Видин като Бай Ганьо от ИНТ.

Между нескопосано събраните думи Милен Милчев се опитва да замаже факта, че има присъда за побой над беззащитна възрастна жена. Несполучливо е направил миш-маш от истина и лъжа, за да излъска своя образ пред обществото. Това, че не е ходил в казармата, не е голям грях, но да твърдиш, че имаш постижения на тепиха, когато всичко е постигнато в контролирана среда, е грях! Истината е, че както няма казарма, така няма и спортни успехи. И затова е пълен анонимник.

Именно затова водачът на листата на ИТН във Видинско Милен Милчев обаче минава всякакви граници в иновативния подход за печелене на аудитория. В публикуваното малко преди изборите обръщение той зове да бъде избран, за да види обществото набит депутат.

„В настоящата кампания не изрекох нито едно обещание. Затова сега ОБЕЩАВАМ следното: ако бъда избран, ще дам възможност на всеки, който иска да се пробва да набие един депутат. Буквално!“, пише анонимникът.
„Ще подновя картотеката си и ще участвам на следващото държавно първенство по бойно самбо. Така авторът или поръчителят на горе цитираните статии ще може да изпробва „спортните ми качества“, които подлага на съмнение. Или да финансира някой велик боец, който да ме „накаже“, защото силно се съмнявам в неговата смелост да се пробва“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ