Проф. Балтов с неочаквано решение за бъдещето си като депутат: Съжалявам, мисията ми е да лекувам!

payimage-535111

Проф. Асен Балтов се отказа от депутатското си място. За това съобщи самият той в своя фейсбук профил.

„Включих се в тази кампанията с ентусиазъм, за да подкрепя партията, на която симпатизирам, защото убедено вярвам в идеите и ценностите, които споделя коалицията ГЕРБ-СДС за модерна, европейска и просперираща България“, коментира проф. Балтов.

„Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха, като кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС за 49 НС. Поради нормативни ограничения, обаче народният представител няма право да бъде на друг трудов договор, дори и да е лекар. В този смисъл взех решение да се откажа от депутатското си място, защото считам, че ще бъда по-полезен за хората и обществото като лекар- ортопед травматолог“, написа той.

„Надявам се хората, които са ме подкрепили да не бъдат разочаровани, защото по-голяма част от тях са мои пациенти, приятели, които знаят, че каузата ми в живота е да помагам на хората, без значение дали е на болничен или парламентарен терен. Благодаря на всички за подкрепата! Успех на всички колеги в 49 НС.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ