Изненадваща ситуация за Слави в Благоевград след изборите: Ще влезе ли лидерът в парламента?!

слави трифонов 1

Истинска следизборна изненада в Благоевградска област. ИТН, които в Пиринско не успяха да преминат чертата и останаха с под 4% от гласовете на избирателите, ще имат депутат, след като 11-тият мандат, след преразпределението на база остатък, отива категорично при партията на Слави, пише struma.com.

Народен представител в 01 МИР Благоевград става водачът на кандидат-депутатската им листа Слави Трифонов.

Говори се упорито обаче, че Слави няма да влезе в парламента и така отстъпва мястото на Станислав Богдански , който ще стане народен представител гласовете на 349 избиратели. Така Богдански, повтаря казуса „Бат Сали“ през 2014, когато кюстендилецът от ДПС, при най-нисък резултат на партията му, стана депутат.

ИТН в област Благоевград не успя да прескочи бариерата от 4 % и по време на кампанията никой не усети присъствието им в предизборната битка.

Коментарите в региона са, че голяма част от гласовете за ИТН са лично за водача Слави Трифонов, който има своите фенове в областта. Народната любов е ангажираща и въпросът, който изниква тук е ще поеме ли Трифонов отговорността да бъде представител на Пиринско в 49-тия парламент, или ще остави друг да го смени.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ