Тити показа настръхващ SMS! Оплака се от 3-г. тормоз от лидер на агитката на „Левски“

payimage-575823

Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов се оплака от тормоз, причинен от много известен фен на „сините“. Той стори това в публикация на профила си във „Фейсбук“, където публикува текста на получен преди около един месец SMS. Съобщението е изпратено след гостуване на Папазов в телевизионно предаване.

ПОСТЪТ НА КОНСТАНТИН ПАПАЗОВ
На 14.03 гостувах в „Арена спорт“. Два часа по-късно получих СМС от този, които иска да управлява Левски!
„М****джия гнусен долен!!!! К*** да му ядеш на Мило!!! Педал мършав!!! Майка ти да е** грозна!!!!!

Този тормоз преживявам вече 2 г. и 9 месеца. СМС-ите са повече от 50. Никой не се съмнява в техния „високо интелигентен и морален стил“.
Търпях до момента, в който беше намесена моята покойна майка!
На другия ден отидох и подадох жалба. Не от страх, а защото вече повече от 30 г. държавата се управлява мутренски и рано или късно това трябва да спре.
Г-н Костадинов, дали моят живот е жалък или не, показва отношението на хората към мен. С това, че ежедневно ме спират да разговарят и снимат с мен, да споделят радост или тревога, показва, че аз съм стигнал до сърцата им.

Професионалните ми успехи всеки ги знае и те най-малко биха могли да бъдат определени като“ жалки“, защото са част от моя живот.
Интересен е фактът, че въпреки трудностите на днешния ден на финала за купата на България дойдоха три пъти повече левскари от броя на членовете на твоето сдружение.

Накрая искам категорично да заявя, че не изпитвам никакъв страх от теб, защото рано или късно ще стигнеш до „мястото“, за което си се запътил, но искам да отправя послание към нормалните хора, че в България най-накрая трябва да възтържествува нормалността във всички сфери на живота – политика, образование, спорт и т.н.
Всеки трябва да се изявява в сферите към, които се е определил. Мутрите в престъпния свят, политиците в политиката, спортистите в спорта!

Имам още много неща да казвам, но засега толкова!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ