Човещина: Пуснаха от затвора Биляна Петрова, за да погребе майка си

payimage-492128

Със своя решение от днес окръжният прокурор на Сливен Веселин Гангалов прекъсва за 4 дни изпълнението на наказанието на Биляна Петрова, за да може тя да излезе от женския затвор в Сливен, за да погребе майка си. Това обяви говорителят на Окръжната прокуратура прокурор Ваня Белева.

Майката на бившата зам.-кметица на столичния район „Младост“ почина в сряда.

Решението на прокуратурата е в отговор на молба на лишената от свобода Биляна Петрова от днес, която бе изпратена в прокуратурата с положително становище и от затворническата администрация.

„Борисов, Гешев, Ваклин я убиха“, смята Биляна Петрова.

През ноември миналата година бившата кметица на столичния район “Младост” Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова, бяха осъдени, че са взели 70 хил. евро подкуп от строителния предприемач Александър Ваклин, а Петко Дюлгеров е бил посредникът, предава Лупа.

Цялата сума, която искали от бизнесмена, е 250 хил. евро. После я намалили на 187 хил. евро, като 70-те хиляди, дадени на 17 април 2018 г., били първият транш. С влизането зад решетките на тримата се сложи край на сагата, която продължи повече от четири години.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ