Тихомир ревна за изрода Емили: Има ТЕЛК с 50% и психични проблеми! Няма да издържи в затвора

емили

Емили има психични проблеми, телково решение с 50% инвалидност и няма да издържи в затвора. Това написа нейният приятел Тихомир Рангелов на стената си във Facebook.

„Тя не заслужава това сурово наказание, тя не е на равно с Тошо Куката и Чеченеца, това е недопустимо просто да я сравнят с тях. Тя няма никакво съдебно минало за разлика от другите 2-ма. Емили няма да издържи в затвора,“ пише още той.

Тихомир смята, че Емили е дискриминирана.

Вижте пълния текст на коментара му:

„За всички тези, които ни обвиняват, че на нас с Елизабет не ни пука за Емили са в голяма грешка! Ще направим всичко възможно да си я приберем, тя е невинна и всеки който я познава лично знае дълбоко в сърцето си истината! Тези дни бяха кошмарни за Нас! Обичаме я много! И си я чакаме! Тя не заслужава това сурово наказание, тя не е на равно с Тошо Куката и Чеченеца, това е недопустимо просто да я сравнят с тях. Тя няма никакво съдебно минало за разлика от другите 2-ма. Емили няма да издържи в затвора, тя има ТЕЛК 50 %, не мога да повярвам, че съдията и прокурорите не са се съобразили с нейните психически проблеми, тя има нужда и то лекарства, които в момента не приема.

Всички ние за наше огромно огорчение и разочарование попаднахме в капана на Тошо Куката, съжаляваме за всичко това и сърцето ми се къса за Емили. Още не мога да се съвзема след последните новини от съда, това за нас е шок! Сега ще обжалваме на 2-ра инстанция след 1 седмица! И въпреки това аз не съм спрял да работя с клиенти и да си рекламирам режимите, защо ли? Лесно ли ми е според вас. И ние имаме нужда от пари и средства особено в този тежък момент, за да живеем и най вече да помогнем на Емили, а възможностите не са ни големи! Отварям най-долу сметка за помощ на Емили, защото адвокатката е служебна и ще е от полза всякаква помощ!

Всеки който е загрижен за Емили и иска да спре нейният кошмар може да помогне! В момента към нея има постоянна дискриминация на този етап! Нима тя няма нужда от специални потребности, като това момче дето е само 1 година по малко от нея! Това справедливо ли е?! Безумни са тежи жестоки присъди, защото това по замисъла на закона не се води тежко престъпление! И Емили не е длъжна да плаща за това с живота си и здравето си! И кой за бога си е позволил да снима Емили в ареста, нима това е законно? Тя няма да оцелее там дълго време! Нуждаем се от помощ!”



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ