Фенове с предупреждение към собственика на Левски Наско Сираков: „Синята“ лавина ви застига

payimage-573849

Фенското сдружението „Левски на левскарите“, което е акционер в „синия“ футболен клуб, излезе с директно предупреждение към мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков и подкрепи освободените от „Герена“ Ивайло Ивков и Петър Ганев (съответно вече бивши изпълнителен директор и член на надзорния съвет) със следната публикация във фейсбук:

„Уважаеми левскари,

За съжаление, провелото се в четвъртък Общо събрание на акционерите на ПФК Левски не донесе изненади.

Всякакви дребни съмнения относно предстоящите действия бяха разсеяни след като видни представители на висшето ръководство декларираха, че нищо съществено няма да се случи броени минути преди началото на форума.

Искаме да благодарим на Ивайло Ивков и Петър Ганев за достойното им поведение от първата до последната минута, в която бяха обвързани с Левски. Благодарим за честната и всеотдайна работа. Гордеем се, че имаме съмишленици в тяхно лице.

Г-н мажоритарен акционер,

Вече ни е трудно да се обърнем към Вас по име, защото от него е останало твърде малко.

Синята лавина набира скорост и Ви застига. Може би не е късно за покаяние. Помислете. Вие най-добре трябва да знаете какво може публиката на Левски.

За финал, призоваваме левскарите тази вечер да напълним „Герена“. Нека стадионът покаже на кого вярва.“

Преди тонизиращата тренировка днес пък над 200 привърженици на „Левски“ дойдоха, за да подкрепят треньора Станимир Стоилов. След мача с „Локо“ довечера Мъри ще обяви дали остава начело на тима. Сред феновете бе и Ивков, предава 24 часа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ