Ад в с. Рупите: Баща вдигна брадва да убие дъщеря си, заплаши да „изколи като пилци“ и полицаите

полиция

Истински ужас преживя млада жена в петричкото село Рупите вчера. Навръх Цветница, мъртво пиян баща, вдигна брадвата и подгони родната си дъщеря с намерение да я убие, пише Struma. 23-годишната Любомира С. успяла да избяга панически и да се скрие при съседите си, които извикали полиция. Пристигналият полицейски патрул направил опит да укроти развилнения се мъж, но не успели.

Васил размахвал брадвата срещу тях и се заканвал да ги изколи като пилци, ако влязат в двора му. Ситуацията била особено драматична и се наложило пристигналият на място полицейски екип да повика подкрепление. Така след час увещания и употреба на сила, след това развилненият се мъж е задържан.

Васил С. е арестуван и оставен за 24 часа в полицейската клетка. Дали прокуратурата и съдът ще го оставят за по дълго време в ареста ще видим. Според запознати обаче не за първи път Васил тероризира семейството си, заплашвайки ги по всевъзможни начини.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ