УЖАС! Майката на бивш депутат от БСП лъсна в скандален клип. Учителка е в елитна гимназия, където…

филип попов майка

Скандал тресе Видин, предава BulNews. Горещ клип с участието на майката на бивш депутат от БСП се върти в мрежата. Особено фрапиращото в историята е, че дамата е учителка в елитна гимназия.

Главно действащо лице във видеото е Катя Попова, която е майка на местния лидер на БСП Филип Попов. Той е бил народен представител шест пъти, а на последните два вота бе водач на листата на червените. Неговата майка е преподавател по български език и литература в ПМГ „Екзарх Антим I“ в крайдунавския град, макар да е в пенсионна възраст.

На скандалните кадри, най-вероятно заснети от самата Попова, се вижда как видимо по-млад мъж я обсипва с целувки. Ласките са изключително горещи и са придружени с разкопчаване на ризата на неизвестния Ромео.

От къде видеото се е появило в публичното пространство не е ясно. Според запознати обаче, с него разполагат учениците в гимназията, където преподава госпожата, и го споделят помежду си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ