КРАЙ! Полина на Благо Джизъса: Развеждам се. Много сме различни и той го знае

благо джизъса

Полина, която се омъжи за Благой Георгиев преди една година съобщи, че се развежда, съобщава Hotnews.bg. Брюнетката се закле пред почитателите си, че говори истината заради идващия Великден и обясни, че Благо е запознат с решението, което самата тя опредили като крайно. Тя бе за няколко дни в Доминикана, където се снима „Сървайвър“ и може би тогава е казала на бившия футболист, че го напуска. Полина се радва на подкрепата на родителите си, въпреки че вдигна сватба само преди година.

„Златка много пъти е казвала за Благой, че не държи на думата си“, напомни почитател на Поли, след като тя обяви решението си. Повечето й следовници одобряват развода и й желаят да срещне истинската любов. Други обаче заподозряха, че написаното е просто реклама за „Сървайвър“, в който участва Благой и Поли действа като момите от Ергена, като пали скандали в социалните мрежи. „Много сме различни. Не това, което очаквах“, обясни Поли.

Само преди дни тя бе категорична, че още е с мъжа си, но пък започна да се показва без венчалната си халка. Сега показа, че трие и татуировката, направена заради Георгиев. Двамата се разделиха заради заминаването на Благо в Доминикана в началото на месец февруари. Преди това бяха неразделни и непрекъснато демонстрираха любовта си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ