Kървава касапница разтърси Варна! Опитаха да убият мъж, клаха го насред улица

линейка

Под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Варна тече разследване на извършен опит за умишлено убийство. Престъплението е извършено около 19:15 часа на 12 април 2023 година, на улица в ж.к. „Васил Левски“, съобщават от пресслужбата на институцията.

Пострадалият е 30-годишен мъж, който е настанен за лечение в болнично заведение с прободни рани по тялото, има опасност за живота му.

По случая има задържан – 32-годишен мъж, чиято съпричастност към извършеното тежко престъпление се изяснява. В момента се извърва оглед на местопроизшествието, разпитват се свидетели на случилото се, назначена е съдебно-медицинска експертиза. При извършените до момента претърсвания и изземвания, освен вещи, имащи пряко касателство към престъплението, е иззето и известно количество наркотични вещества.

Предстои наблюдаващият прокурор да извърши анализ на събраните доказателства и да прецени налице ли са достатъчно такива за привличане към наказателна отговорност.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Варна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ