СКАНДАЛНО: Първоначалният сценарий на гаврата в мола бил „строга господарка – роб“

емили

Първоначалният сценарий на видеото с Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката, което скандализира цяла България, бил „строга господарка – роб“. Това стана ясно по време на гледането на мярката за неотклонение на тримата инфлуенсъри в Окръжния съд, пише „Марица“.

Емили (Даниел Йорданов) трябвало да бъде строгата господарка и на въпросното видео да има свой роб – 20-годишното момче Денислав, разказал при разпита му Тошо Куката. Посочил, че впоследствие идеята за сценария претърпяла развитие и се стигнало до това момчето да бъде вързано на каишка като куче, на което инфлуенсърите дават команди и го поощряват с галене по главата.

„Това е гавра с личността“, казал Куката, осъждайки вече реализираната идея.
Прокуратурата поиска най-тежката мярка да бъде потвърдена и за тримата. Адвокатът на Емили предостави решение на ТЕЛК, от което става ясно, че подсъдимата има психична недостатъчност.

„Разпитани са 19 свидетели – 7 от тях преки очевидци, останалите са зрители на видеото, с което грубо се нарушава обществения ред и общоприетите нрави в обществото. Всички разпитани дават едностранчива негативна оценка на видяното. Подобна оценка вече има и от самите обвиняеми“, изтъкна прокурорът.

Той посочи още, че при разпита си Емили разказала, че дошла в Пловдив по идея на Тошо Куката след дълго убеждаване от негова страна.

„Не знаех, че става дума за оскверняване на личността“, посочила Емили.

При разпит в днешния ден, 20-годишното момче, което на клипа е вързано като куче, е казало, че въобще не е бил щастлив по време на заснемането. Две негови учителки, разпитани по делото, казали, че Денислав малко по-късно е осъзнал какво всъщност се е случило и какво са направили с него.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ