Лъсна пикантна причина Лена да се откаже от депутатското място: Иска спокойна бременност?!

payimage-579218

Лена Бориславова чака дете! Това е причината едно от най-разпознаваемите лица на „Продължаваме промяната” и говорител на бившия премиер Кирил Петков изненадващо да се откаже от депутатското си място в 49-ия парламент, пише „Уикенд”, позовавайки се на нейни съпартийци.

По данни на изданието, Лена е в четвъртия месец на бременността си. Баща на бъдещото бебе е съпартиеца й Мирослав Иванов. Двамата се сгодиха миналата година. Предполага се, че Бориславова е заченала в началото на годината, по време на тяхно романтично пътуване в Париж. Лена обаче е избрала да запази в тайна радостната вест.

За да изкара спокойна бременност, юристката е предпочела да не влиза в състава на това Народно събрание, където ще е непрекъснато под фокуса на медиите.

Тя се отказа от депутатското място в новоизбрания парламент с мотива, че й се налага да работи за кампанията за местните избори на „Промяната“, което, разбира се, не звучи убедително. Вместо нея в парламента влиза Петър Петров от листите на ПП в 24-и МИР в София.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ