Не е истина какво направи радио на Пеевски в деня на траур! СВИНЩИНА!

делян пеевски

В деня на национален траур за загиналите – вече 17 души, – в автобуса край Своге, радио „Веселина“ от сутринта в понеделник излъчва в ефир кючеци и чалга. Водещите весело отправяха поздравления и обявяваха песен след песен в купонджийски ритъм.

Сякаш не им идваше на ум да почетат поне за малко жертвите на адската катастрофа. Възмущението си по този повод изразяват читатели на Фрог нюз, попаднали случайно на чалга трелите в ефира. Те са потресени от арогантното и демонстративно неглижиране на такъв ден, в който всички българи отдават почит на жертвите, загинали по нелеп начин.

Радио „Веселина“ от 2011 г. е закупено от фирма Best Success Services Media, пише в Уикипедия. Пак там се подчертава, че фирмата е свързана с депутата от ДПС Делян Пеевски.

Именно от радио „Веселина“ започва кариерата и на възлюблената на Пеевски – Цветелина Янева. Певицата участва и в юбилейния концерт на радиото в зала „Армеец“.

Тя роди момиче на депутата-милионер. Малко след това изчезна за дълго от България. Слухове във фолк средите и политически кръгове твърдят, че олигархът я изпратил в Дубай, защото се страхувал да не станат привлекателен обект за хора, пострадали от него в България. В Дубай тя живеела в имения за милиони, което българските институции отказват да проверят – кой е собственик и какъв е произхода на парите за него. Запознати смятат, че там отиват голяма част от доларите, спечелени от контрабандата на цигари на „Булгартабак“, описана в доклад на турските служби, припомня Фрогнюз.

Главният прокурор Цацаров обаче отказва и до днес да разследва фактите и доказателствата.

Снимка: Булфото


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ