Знаков депутат на Слави изригна: Фарс! Хората ще ни накажат, повтаря се съдбата на 48-то НС

payimage-567810

Този политически фарс трябва да спре, защото повтаря съдбата на предишното Народно събрание. Това каза депутатът от ИТН Станислав Балабанов пред bTV.

Според него първата политическа сила трябва да излъчи председател на Народното събрание, а не първото пленарно заседание да се открива за трети път през тази седмица. И обясни, че идеята за ротация на председателя на парламента не е добра и противоконституционна. Освен това можело да срути парламентаризма.

Нашите 11 гласа нищо няма да променят, ако има коалиционна конфигурация, каза още той. ИТН няма да е в ролята на „златния пръст“. Партията на Слави Трифонов ще говори с всички политически сили по важните теми – Шенген, плана за възстановяване и др.

Най-голямата поука пък била да не се доверяват на хора, които говорели много хубаво и живеели в розов балон.

Той се надява да има правителство, защото избори през юли ще донесат същите резултати с малки размествания. В ситуации на кризи трябва да има правителство с ясни срокове и приоритети, защото при нови избори през юли избирателната активност ще е много ниска, хората ще ни накажат, каза още той.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ